OVERZICHT
Main ALt 1
COMFORT ROOM

Oppervlakte: 16 m2. Comfort is de standaard binnen Hotel de Leijhof Oisterwijk. Ervaar deze stijlvolle en efficiƫnt ingerichte hotelkamer tijdens uw overnachting met ons in Oisterwijk.

DELUXE ROOM

Oppervlakte: 24 m2. Voor wat meer comfort en ruimte biedt onze Deluxe Room precies wat u zoekt. Beleef in het bijzonder de badkamer met regendouche omgeven door de bosrijke elementen van Oisterwijk.

JUNIOR SUITE

Oppervlakte: 34 m2. Ultiem genot beleeft u in onze elegante Junior Suite. De perfecte setting voor uw vakantie of zakenreis in Noord-Brabant.

SIGNATURE SUITE

Oppervlakte: 42 m2. GeĆÆnspireerd door twee gerenommeerde Nederlandse architecten elke Suite is gekarakteriseerd door een uniek, modern design welke zowel de charme van het landhuis, als haar moderne flair complimenteert. Toegang tot de Executive Lounge is inbegrepen.

MASTER SUITE

Oppervlakte: 72m2. Welkom in de Master Suite! De meest prestigieuze en luxueuze Suite van Noord-Brabant. Met een prachtig panoramisch uitzicht over de charmante en rustige binnentuin is deze Suite tot in perfectie ontworpen om een onvergetelijk verblijf te garanderen. Toegang tot de Executive Lounge is inbegrepen.