BAR
Onze Bar

Geniet in onze sfeervolle bar van een brede selectie aan heerlijke cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit, maar ook voor een fantastisch aperitief alvorens u plaatsneemt in ons Restaurant. Wat te bedenken van een afsluitende cocktail na uw diner?

 

In onze Bar kunt u kiezen uit een brede selectie van wijnen en champagnes. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd door de Heeren van Heusden en Marc Mulder, All About Wine. U kunt zelfs een groot aantal wijnen per glas bestellen. Proef ook eens onze complimenterende Bites zoals yakitori, bitterballen en Reypenaer kaas.

 

Verblijft u niet in het hotel? Ook dan bent u van harte welkom!

Onze Kaarten

  • DRANKEN

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons Front Office Team bereiken van maandag tot en met zondag van 09:00 tot 18:00 uur. Online reserveren is ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u telefonisch contact op met ons via 013 523 1123.
 
Ons Restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u op de volgende tijdstippen terecht:
Ontbijt doordeweeks
07:00 tot 10:00 uur
 
Ontbijt weekend
08:00 tot 11:00 uur
 
Lunch
11:30 tot 16:30 uur
 
Diner
17:00 tot 21:00 uur
 
Bar
Vanaf 17:00 uur