CULINAIR
NYE @ LEIJHOF!

Geniet met familie, vrienden of romantisch met zijn tweeën van een spetterende NYE! Perfect begin van 2021!

4-GANGEN KERSTLUNCH & 6-GANGEN KERSTDINER

Op 1ste en 2e Kerstdag kunt u heerlijk genieten van een fantastische 4-gangen lunch of culinair 6-gangen diner samen met uw familie en vrienden. Bekijk onze mogelijkheden en prijzen.

PERK’S TREASURE LOUNGE

- TIJDELIJK GESLOTEN -
’De Man, De Legende, De Handelsreiziger’
Wij hebben de deuren van onze schatkamer voor u geopend! Ontdek en beleef onze brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes.

RESTAURANT THE GEORGE

Laat u culinair verrassen door onze Chef-Kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade. Ons Restaurant The George is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Reserveer nu!

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons Restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u op de volgende tijdstippen terecht:
Ontbijt doordeweeks
07:00 tot 10:00 uur
 
Ontbijt weekend
08:00 tot 11:30 uur
 
Lunch
11:30 tot 16:30 uur
 
Diner
18:00 tot 22:00 uur
 
Bar
Tijdelijk gesloten