CULINAIR
NYE @ LEIJHOF!

Geniet met familie, vrienden of romantisch met zijn twee├źn van een spetterende NYE! Perfect begin van 2020!

4-GANGEN KERSTLUNCH & 6-GANGEN KERSTDINER

Op 1ste en 2e Kerstdag kunt u heerlijk genieten van een fantastische 4-gangen lunch of culinair 6-gangen diner samen met uw familie en vrienden. Bekijk onze mogelijkheden en prijzen.

BAR

Geniet in onze sfeervolle bar van een brede selectie aan heerlijke cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Verblijft u niet in het hotel? Ook dan bent u van harte welkom!

RESTAURANT THE GEORGE

Laat u culinair verrassen door onze Chef-Kok Dylan van Hirtum en zijn keukenbrigade. Ons Restaurant The George is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner. Verblijft u niet in het hotel? Ook dan bent u van harte welkom!

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Een reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. Voor reserveringen vanaf 7 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons Restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan het gebruik u complimentary wordt aangeboden. Voor ontbijt, lunch en diner kunt u op de volgende tijdstippen terecht:
Ontbijt doordeweeks
07:00 tot 10:00 uur
 
Ontbijt weekend
08:00 tot 11:00 uur
 
Lunch
11:30 tot 16:30 uur
 
Diner
17:00 tot 21:00 uur
 
Bar
Vanaf 17:00 uur