logo

DE KAMPINA

In de Oisterwijkse Bossen kunt u heerlijk fietsen en wandelen door het bos en langs de vele vennen, die elk seizoen bijzonder zijn! Ontdek de vele paden en speur naar spechten en reeën. Of kom een speurtocht of activiteit doen bij het bezoekerscentrum.

DE LOONSE EN DRUNENSE DUINEN

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel eens de Brabantse sahara genoemd! U vindt hier grote zandvlaktes, heide en bossen. Kom hier heerlijk struinen door het stuifzand, maak een fietstocht door uitgestrekte bossen, kom paardrijden of mountainbiken over zandheuvels.

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Ervaar een safari te voet, met de boot, de bus en zelfs met je eigen auto in Safaripark Beekse Bergen. Laat je verrassen door ruim 1.250 dieren. Beleef Afrika gevaarlijk dichtbij in Hilvarenbeek.

EFTELING

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert. Jong en oud, groot of klein, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen.

ABDIJ DE KONINGSHOEVEN

De abdij van La Trappe ligt in een prachtige landelijke omgeving die het waard is om te ontdekken. Tijdens een rondleiding door de brouwerij en het klooster beleeft u in drie kwartier alle facetten van het productieproces, als alle karakteristieke gebouwen op het abdijterrein.

SHOPPING

Oisterwijk is een dynamische, groene gemeente in Midden-Brabant en midden in het hart van de Benelux. Oisterwijk heeft een sfeervol en karakteristiek centrum met gezellige kunstgalerijen, cafés, restaurants en winkels. Er is een groot aanbod in alle prijsklassen, zowel op horeca- als shopping gebied. Nabij gelegen steden met nog meer mogelijkheden voor shopping zijn Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.