logo

PERK’S TREASURE LOUNGE
Onze Bar

’De Man, De Legende, De Handelsreiziger’
George Perk liet in 1874 villa Rustoord bouwen, hedendaags bekend als Hotel de Leijhof Oisterwijk. In zijn roemruchte bestaan ontdekte hij vele bekende én onbekende plaatsen in de wereld. Het vinden van schatten, ook wel treasures, was zijn specialiteit. Eenmaal thuis werden deze opgeslagen en bewaakt in zijn villa. Wij hebben de deuren van deze schatkamer geopend en kunnen u nu laten genieten van zijn geheime recepten. Ontdek en beleef!
 
Binnen PERK’S Treasure Lounge bieden wij een brede selectie aan heerlijke signature cocktails, speciaal bieren, wijnen en champagnes. Een perfecte setting voor een avondje uit, maar ook voor een fantastisch aperitief alvorens u plaatsneemt in ons Restaurant The George. Wat te bedenken van een afsluitende cocktail na uw diner?
 
 

Komt u genieten?
RESERVEREN & OPENINGSTIJDEN
Voor reserveringen kunt u ons te allen tijde telefonisch bereiken. Uiteraard is online reserveren ook mogelijk. Voor groepsreserveringen vanaf 10 personen en het aanpassen of annuleren van uw reservering neemt u dan graag telefonisch contact op met ons via +31(0)13 523 1123.
 
Ons hotel beschikt over een ruime parkeergelegenheid, waarvan u gebruik kunt maken. U kunt u op de volgende tijdstippen terecht:

 

Restaurant The George
Maandag t/m Zaterdag:
08:00 uur - 23:00 uur
Zondag:
08:00 uur - 15:00 uur

 

Perk's Cocktailbar
Vrijdag & Zaterdag
16:00 uur - 00:00 uur
Zondag t/m Donderdag:
Geopend op aanvraag