Restaurant The George

Afgelopen jaar hebben wij de deuren geopend van ons nieuwe Restaurant The George, onderdeel van Hotel de Leijhof Oisterwijk.

 

De signature van onze Chef, Dylan van Hirtum, is het koken met biologische groenten en kruiden uit eigen kas. Daarnaast biedt het restaurant voor de echte vleesliefhebber Dry-Aged Herefords rund welke wordt bereid op de Big Green Egg. Houd u meer van vis dan staat kreeft ook op het menu.

 

Voor een bijpassende wijn adviseert onze Restaurant Manager, Maikel Ginsheumer, u graag. In de wijnbibliotheek worden meer dan 2000 flessen witte en mousserende wijnen op de perfecte temperatuur bewaard. Kortom voor ontbijt, lunch of diner u bent van harte welkom in Restaurant The George. Een ware beleving voor echte foodies!

 

Hotel de Leijhof Oisterwijk

Hotel de Leijhof Oisterwijk is zich aan het ontwikkelen tot het meest luxe 4-sterren boutique hotel van Oisterwijk en omgeving. Het hotel beschikt over 69 hotelkamers, suites, 5 moderne meeting rooms, restaurant, bar en terras.

 

Voor een sfeerimpressie van je nieuwe werkplek neem dan een kijkje op onze website: www.leijhof.nl

 

Taken & Verantwoordelijkheden

Als Zelfstandig Werkend Kok ben je medeverantwoordelijk voor de hoogwaardige presentatie en uitvoering van het totale culinaire concept. Jouw passie voor food en een eigen culinaire signature weet je over te brengen op je collega’s en je faciliteert hen om samen als Team te kunnen excelleren.

 

Profiel

Onze nieuwe Zelfstandig Werkend Kok bruist van de energie en drive om Restaurant The George tot een groot succes te maken. Wij zijn op zoek naar iemand met bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in een hoogwaardig restaurant en/of hotel. Je houdt van goed, lekker en eerlijk eten en je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de culinaire wereld. Bij voorkeur woonachtig in of rond Oisterwijk.

 

Wat bieden wij

- Een enthousiaste en dynamische werkomgeving;

- Een uitdagende job met leuke collega's;

- Een splinter nieuwe Marrone keuken;

- Boven marktconform salaris;

- Een vierdaagse werkweek op basis van 38-uren;

- 15% Korting op hotelkamers voor familie en vrienden;

- 25% Korting op spijzen en dranken in Restaurant The George.

 

Wil jij werken in een unieke ambiance en bijdragen aan een omgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke service en hoge kwaliteit. Stuur dan je CV en motivatie naar onze Chef, Dylan van Hirtum, via keuken@leijhof.nl